Jacuzzi

 

Voor binnen- en buitenjacuzzi’s bent u bij Bad en Bubbels in Dordrecht aan het juiste adres. Onze systeembaden zijn een genot om naar te kijken en een nog veel groter plezier om in te zitten. Onze whirlpools zijn voorzien van een krachtig en ingenieus systeem om het stromende water te beheersen en te laten bewegen. Zet de bubbels aan en geniet van de massagestralen: dít is het goede leven!

 

Diverse systeembaden
In grote lijnen bestaan er drie verschillende soorten whirlpoolsystemen: hydrosystemen, spasystemen en een combinatie hiervan. Bad en Bubbels levert alledrie deze variëteiten. Al onze binnen- en buitenjacuzzi’s zijn van oerdegelijke Noord-Europese kwaliteit.

 

Wooden-Outdoor-Jacuzzi-Example

 

Binnen- of buitenjacuzzi?
U kunt uw jacuzzi binnenshuis plaatsen, bijvoorbeeld in de badkamer of in een serre, maar maar een buitenjacuzzi behoort eveneens tot de mogelijkheden. Samen met u gaan wij op zoek naar een whirlpool die aansluit bij uw behoeften. In ons assortiment vindt u alleen systeembaden van de allerbeste merken.

 

Personal Control Panel
Wij leveren diverse jacuzzi’s met een Personal Control Panel. Hiermee combineert u water en lucht voor de ultieme persoonlijke massage. Uniek aan de jacuzzi’s van Bad en Bubbels is, dat u zelfs de pompdruk variabel kunt regelen. Onze systeembaden zijn bijzonder efficiënt. De massagestralen werken alleen voor de stoelen die bezet zijn.

 

Advies op maat
Kom eens langs in onze showroom in Dordrecht en laat u informeren over de mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over diverse modellen whirlpools.

 

Professionele montage
Bad en Bubbels assisteert u graag bij de montage van uw binnen- of buitenjacuzzi. Voor de installatie werken wij samen met de vakmensen van LTB Montage. De monteurs stellen de whirlpool geheel naar wens af. Wij monteren systeembaden in heel Nederland en België.