Montage

 

Voor de montage van uw zwembad, jacuzzi of sauna werkt Bad en Bubbels samen met LTB Montage. De vakmensen van LTB Montage staan garant voor een professionele montage en installatie voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met Bad en Bubbels kiest u voor een professioneel montagebedrijf, vakmanschap en onberispelijke kwaliteit.

 

Zwembad aanleggen
De installatie van uw zwembad kunt u met een gerust hart overlaten aan de experts van Bad & Bubbels. Deze vakmensen zorgen voor een 100% waterdichte aanleg, een vakkundige aansluiting van de pompsystemen en een perfect afwerking.

montage

Tuindeco artikelen plaatsen
Tuinmeubilair kunt u eventueel zelf eenvoudig een plekje geven maar overkappingen, tuinschermen, tuinhuisjes en blokhutten als ook garages en tuintegels etc. is het aan te raden dit door onze montageafdeling over te laten. Bad en Bubbels informeert u graag over de mogelijkheden

 

Sauna en infraroodcabines
De installatie van een sauna of infraroodcabine is wat eenvoudiger dan de plaatsing van een zwembad of whirlpool, maar uiteraard kunt u ook hiervoor de expertise van LTB Montage inzetten.

 

Andere montageklussen
Bij LTB Montage kunt u terecht voor tal van andere kleine en grote verbouwingsopdrachten. Bijvoorbeeld de aanleg van vloeren en sanitair. U kunt tijdens de plaatsing van een binnenjacuzzi bijvoorbeeld ook meteen uw badkamer renoveren. Hiermee bespaart u op de lange termijn kosten en blijft de overlast tot een minimum beperkt.

 

Afspraak is afspraak
Bad en Bubbels monteert en installeert volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Afspraak is afspraak, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.