Sauna’s & infraroodcabine’s

 

Bij Bad en Bubbels in Dordrecht kunt u terecht voor hoogwaardige kwaliteit binnensauna’s, buitensauna’s en infraroodcabines. Wij bieden een uitgebreid assortiment voor particulier en professioneel gebruik. Een sauna of infraroodcabine is een stuk voordeliger dan u zou verwachten en de installatie is heel eenvoudig. Wacht niet langer: transformeer uw woning naar een privé-wellnesscenter!

 

Ontspannen wanneer het u uitkomt
In uw privé-sauna of infraroodcabine kunt u heerlijk ontspannen wanneer het u uitkomt. U bepaalt zelf de temperatuur, de luchtvochtigheid, de tijdsduur en uw saunaritueel. Commerciële sauna’s bieden tegenwoordig allerlei extra’s als opgietingen, geurtjes, stoomstoten, ijsblokjes en gekleurd licht. Thuis doet u gewoon wat u zelf prettig vindt!

 

 

Sauna of infraroodcabine?
Infraroodcabines worden ook wel infraroodsauna’s genoemd, maar ze verschillen sterk van de traditionele sauna. Een belangrijk verschil is de temperatuur: in de infraroodcabine ligt deze tussen de 40°C en 60°C, een stuk lager dan in de traditionele sauna. Daarnaast verblijft u meestal niet langer dan 20 minuten in de infraroodsauna.

 

Voordelen van de infraroodcabine
Infraroodwarmte dringt dieper door in het lichaam zodat het bloed sneller gaat circuleren. De verbeterde doorbloeding herstelt de huid en maakt deze gladder en mooier. Ook blessures herstellen sneller doordat er meer zuurstofrijk bloed wordt toegevoerd. Voor mensen met reuma of huidaandoeningen is de infraroodsauna bijzonder geschikt.

 

Sauna op maat
Bad en Bubbels produceert op maat. Wij stemmen onze producten af uw persoonlijke smaak of bedrijfsconcept. De mogelijkheden voor binnensauna’s, buitensauna’s en infraroodcabines zijn praktisch onbegrensd. Bij ons bent u op het juiste adres voor creatieve ontwerpen en een variëteit aan stijlen.

 

Professionele installatie
Onze binnensauna’s, buitensauna’s en infraroodcabines zijn redelijk eenvoudig te installeren. Desgewenst kunt u gebruik maken van onze installatieservice. Op het gebied van montage werkt Bad en Bubbels samen met LTB Montage.