Tuinartikelen

Bij Bad en Bubbels in Dordrecht kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod tuinartikelen van TuinDeco. In ons assortiment vind u onder meer tuinmeubels, overkappingen, tuinhout en tuinschermen. Met deze accessoires kunt uw tuin van A tot Z inrichten. TuinDeco staat garant voor hoge kwaliteit en een bijzonder scherpe prijs.

Banner

Complete make-over
De plaatsing van een jacuzzi of zwembad heeft veel invloed op de uitstraling van uw tuin. Om te voorkomen dat uw tuin een rommelig geheel wordt, raden wij aan om uw tuin direct een complete make-over  te geven. Zo stemt u het geheel qua uitstraling perfect op elkaar af en kunt u optimaal genieten van uw eigen paradijsje.

Alle mogelijke toebehoren
Een zwembad is natuurlijk niet compleet zonder een paar comfortabele ligstoelen, met bloembakken fleurt u uw terras op en met een tuinscherm creëert u een stukje privacy. Het assortiment van TuinDeco is reusachtig. Zo kunt u bijvoorbeeld een blokhut of tuinhuisje op maat laten maken. Ook voor tuintegels, vlonderplanken, kunstgras, grind en worteldoek kunt bij ons terecht.

Duurzaam hout
Alle houtproducten in het assortiment van TuinDeco zijn van duurzame kwaliteit. TuinDeco is lid van FSC Nederland (Forest Stewardship Council) en is eveneens gecertificeerd voor PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification). Alle (hard)houten materialen zijn afkomstig van legaal gekapte bomen.

Plaatsing en montage
Wij assisteren u graag bij de plaatsing van de tuinartikelen. Tuinmeubilair kunt u zelf eenvoudig een plekje geven, maar bij overkappingen, tuinschermen en tuintegels is aan te raden om de montage over te laten aan een expert. Bad en Bubbels informeert u graag naar de mogelijkheden.