Zwembaden

 

Met een binnen- of buitenzwembad aan huis bent u elke dag verzekerd van een vakantiegevoel. Bad en Bubbels is uw zwembadspecialist in Dordrecht. Bij ons kunt u terecht voor een polyester zwembad op maat. Bad en Bubbels adviseert u graag over de mogelijkheden en wij zorgen voor een professionele montage. Ook voor accessoires als zwembadafdekking kunt u bij ons terecht.

 

Maak uw dromen waar
Wie droomt er niet van een zwembad aan huis? Begin de dag met een paar verfrissende baantjes of vier het ultieme tuinfeest met vrienden en familie. Met een eigen zwembad kunt u heerlijk genieten in de privacy van uw eigen woonomgeving. Wij stemmen het binnen- of buitenzwembad geheel af op uw wensen, zodat het past bij uw levensstijl en de stijl van uw huis. Ook bijzondere vormen zijn mogelijk: de opties zijn onbegrensd!

 

 

Hoge kwaliteit polyester
Bad en Bubbels levert polyester binnen- en buitenzwembaden van het hoogste segment. Op het gebied van duurzaamheid, afwerking, thermische isolatie en vormgeving is Bad en Bubbels een absolute topper in de zwembadwereld. Onze zwembaden bestaan uit verschillende lagen hoogwaardig materiaal waardoor het isolatieniveau vele malen hoger ligt dan bij een standaard polyester zwembad.

 

Zwembadafdekking
Met een zwembadafdekking bespaart u verwarmingskosten en houdt u uw zwembad langer schoon. Bij binnenzwembaden helpt de afdekking vochtafzetting te voorkomen. Bovendien is een goede afdekking veilig voor zowel kinderen als huisdieren.

 

Deskundig advies
Maak kennis met het riante assortiment zwembaden van Bad en Bubbels. Voor een uitgebreid en deskundig advies nodigen wij u graag uit in onze showroom. Onze experts helpen u graag het ultieme vakantiegevoel thuis te realiseren.

 

Professionele aanleg
Bad en Bubbels staat garant voor een professionele montage. Voor de plaatsing van uw binnen- of buitenzwembad werken wij samen met LTB Montage.